Taina botezului in traditia crestin-ortodoxa
Ca popor crestin, romanii isi boteaza copiii in primele luni de viata, incepand cu ziua 40, conform traditiei bisericesti. O data cu taina sfantului botez, omul dobandeste iertare de pacatul stramosesc si de toate pacatele facute pana atunci, renaste duhovniceste si devine membru cu drepturi depline al Bisericii lui Hristos.
Botezul este intemeiat de Mantuitorul nostru Iisus Hristos prin cuvintele: “Mergand, invatati toate neamurile, botezandu-le in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh…” (Matei 28,19).
Petrecerea care precede prima taina ortodoxa
Asa cum este si firesc, dupa un eveniment atat de special cum este increstinarea cu apa sfintita a micului om, lumea care participa la botez sarbatoreste cum se cuvine pe noul membru al Bisericii crestine. Unii serbeaza acasa, dar majoritatea celebreaza cu fast taina botezului la restaurant unde ursitorii se intrec in prezicerea destinului celui botezat, iar personajele de basm deapana cu voiosie povesti nemuritoare.

Poate ca la momentul petrecerii lumea isi rasfata papilele gustative cu delicatese culinare, dar dupa ani, ceea ce ramane in amintirea tuturor sunt imaginile statice si in miscare de la eveniment, insotite de slagarele vremii. Echipamentele profesionale de sunet si lumini, alaturi de baloane si alte picanterii menite sa aduca un sentiment de bucurie interioara in sufletul invitatilor creeaza o atmosfera unica ce garanteaza succesul petrecerii.

Ritmurile vesele care te invita pe ringul de dans si dedicatiile presarate la momentul potrivit pe parcursul petrecerii de botez sunt reteta de succes al unui eveniment 100% reusit.
Sonorizarea si pretul unui DJ reprezinta o mica parte din bugetul alocat de dvs. organizarii acestui eveniment, de aceea merita sa dati curs propunerii noastre de a angaja un DJ experimentat care sa va poarte pe valurile bunei dispozitii la o petrecere cu stil. Acordati atentie calitatii sonorizarii oferite de echipa dj.ro, iar noi va garantam un botez special la un pret de criza.

Pentru a “inchiria” un DJ la botez sau alt eveniment important din viata dvs., dati-ne un semn la nr de telefon inscris pe pagina de Contact sau lasati un mesaj prin care solicitati mai multe detalii. Primiti solutii inedite pentru un party de vis in maxim 24 de ore de la solicitarea initiata de dvs. pentru ca echipa dj.ro este formata din profesionisti experimentati, creativi si dornici sa incinga o petrecere in orice moment! .