Organizezi o petrecere si nu stii ce preferinte muzicale au invitatii tai? Nu-i nimic! Echipa DJ.ro este gata sa iti dea o mana de ajutor. Iti punem la dispozitie tot ce vrei, de la aparatura de cea mai inalta performanta si pana la DJ. Pentru tine selectam muzica potrivita in functie de eveniment. Trebuie sa ne spui doar unde si cand organizezi petrecerea, cui ii este dedicata, cine participa la distractie si cu ce ocazie are loc party-ul tau.

Noi te ajutam sa alegi cea mai buna muzica pentru o petrecere de neuitat. Iti suntem alaturi daca faci o surpriza cuiva drag, daca fiul sau fiica ta isi serbeaza majoratul sau poate este nunta de aur a parintilor tai. Ei bine, nu fugim nici de petrecerile private, de petrecerile corporate, de nunta sau de botez. Te ajutam cu placere in orice situatie cu muzica moderna si clasica, populara, lautareasca, disco sau latino. Avem un playlist bogat cu muzica pentru toate gusturile in asa fel incat toate categoriie de varsta sa fredoneze melodiile preferate. Suntem atenti la orice sugestii pentru ca vrem sa ai parte de distractie pe cinste, insa trebuie sa stii ca noi organizam minim 100 de evenimente pe an, asa ca poti sa te lasi fara grija in mainile noastre.

Echipa dj.ro garanteaza reusita petrecerii tale si daca ai nevoie, iti punem la dispozitie atat dj-ul, cat si echipamentele de sunet, lumini si video in regim de vanzare/inchiriere. Cu pupitre de mixaj Pioneer, liderul mondial in domeniu, echipa noastra asigura servicii profesionale la cele mai inalte standarde. Pentru mai multe amanunte, va stam la dispozitie 24/24 la nr. de tel 0723251301 sau la adresa de email evants@dj.ro.